Prenent nota de l’Argentina. Nacionalitzem Catalunya.

Sense entrar a valorar massa en profunditat la situació, l’Argentina fa alló que té tot el dret de fer amb YPF, a nacionalitzar els seus recursos. Per què? per la incompetència, mala gestió i espoliació d’aquests per part d’una empresa espanyola.

Espera, a on més a la vora nostra està passant exactament el mateix?

Ho dic perquè per si algú encara els hi té por, als espanyols, ja veieu en què ha quedat la seva “reacción contundente”. El que ha passat amb l’Argentina és exactament el mateix que faran quan el Parlament de Catalunya proclami unilateralment la independència. Res.

De veritat, només depèn de nosaltres. Ja va sent hora que nacionalitzem Catalunya. Ho dic perquè al pas que van aviat no ens quedaran ni els mobles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *