Doncs jo espero que el Govern no vagi a la manifestació de l’11S

Llegeixo estupefacte que els membres del govern es plantejen anar a la manifestació. Jo espero que no hi vagin. Perquè si no hi van pot ser per dos motius:

  1. Que no comparteixen el lema de la manifestació “Catalunya nou estat d’europa”, molt legítim, ells van anar a les eleccions defensant això del pacte fiscal i el poble els va elegir. Res a dir. (Podríem parlar sobre com en les actuals circumstàncies ningú discutiria que llencessin el guió per la finestra però això seria esperar massa)
  2. Que comparteixen l’objectiu i estan planificant la transició cap a l’estat propi des dels seus depatxos. (Ho dubto, encara que m’encantaria equivocar-me)

Però si hi van aleshores només vol dir una cosa. Que no saben ni qui són ni a qui representen.

Com que jo no podré ser-hi (ara mateix visc a Anglaterra) si algú es troba cap membre del govern a la manifestació del dia 11 li podeu si us plau preguntar de part meva: “Si vosté és aquí vol dir que comparteix el lema de la manifestació. Aleshores, em pot si us plau explicar què fa aquí i no al seu lloc de treball planificant la transició? I si no pot amb la responsibilitat aleshores dimiteixin o convoquin eleccions demà mateix”

És preocupant que l’únic estudi amb cara i ulls de les accions a prendre per a assolir la independència de Catalunya fins ara l’hagi hagut de fer el Cercle Català de Negocis i no el Govern.

En tot cas. La meva enhorabona al CCN. Esteu fent una feina molt important.

Ja n’hi ha prou d’inconcreció. O es vol la independència o no es vol. I si es vol el que no es pot fer és anar a una manifestació a demanar-la com si no fossis membre del Govern i la cosa no anés amb tu. Una mica de serietat, si us plau, que la situació és greu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *